Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan


Machineryn työstökoneliiketoiminta, Milcon ja Yleiselektroniikan Tampereen toiminnot siirtyvät yhteisiin tiloihin Pirkanmaalla. Näiden kolmen toimijan emoyhtiö Boreo mahdollistaa sen itsenäisten yhtiöiden kasvua ja kehitystä Pirkanmaalla ja rakennuttaa uudet toimitilat sen liiketoiminnoille Pirkkalaan.

Boreo on yhtiö, joka luo arvoa ostamalla ja kehittämällä yhtiöitä pitkällä aikavälillä. Konsernin liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka, Tekninen kauppa sekä Raskas kalusto.

Uudet toimitilat rakennetaan Pirkkalan Linnakallioon. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, jonka vuoksi se on erinomainen sijainti Tampereen Campukselle. Linnakallion alue sijaitsee Pyhäjärventien varressa, mikä takaa hyvät kulkuyhteydet kaikkialta.

Uusissa tiloissa Pirkkalassa toimintansa aloittaa teknistä kauppaa harjoittavan Machineryn työstökoneliiketoiminta, elektromekaniikan ja johdinsarjojen suunnitteluun ja kokoonpanoon erikoistunut Milcon Oy sekä elektroniikan- ja elektromekaniikan kokonaisratkaisuja tarjoavan Yleiselektroniikan Tampereen myyntitoiminnot. Yritysten nykyiset toimitilat sijaitsevat eripuolilla Pirkanmaata ja Tamperetta (Yleiselektroniikka Hermia, Machinery Etu-Hankkionkatu, Milcon Hatanpää ja Milcon Ikaalinen). Uudet tilat mahdollistavat yhtiöiden tuotannon kehittämisen ja lisärekrytoinnit sekä antaa avaimet tiiviimpään yhteistyöhön yritysten välillä.

Uudet tilat suunnittelee ja rakentaa Meijou Oy. ”Päädyimme valitsemaan Meijoun kumppaniksemme, koska heillä on hyvät näytöt toimitilarakentamisesta. Lisäksi Meijoun joustava toimintatapa ja kyky nopeaan aloitukseen vakuuttivat meidät kumppanivalinnassa.”

Boreon uusien tilojen on määrä valmistua kesän 2022 lopulla.

Mahdolliset lisätiedot:

Tomi Sundberg, Boreo Oyj, 050 574 9076,

Juuso Järvelä, Meijou Oy, 040-7411751,

Yritysinfo Boreo Oyj:

Boreo konserniin kuuluvat yritykset: Yleiselektroniikka, YE International, Noretron Komponentit, Milcon, Machinery, Muottikolmio, PM Nordic, Tornokone, Sany Nordic, HM Nordic, ESKP, Floby Nya Bilverkstad

Liikevaihto 2020: 97,5 milj.

Henkilöstö: n. 350 Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa

https://www.boreo.com/

 

Meijou rakentaa Boreo-konserniin kuuluville Machinerylle, Milconille ja Yleiselektroniikalle yhteisen Campuksen Pirkkalaan
Jasperinkuja 1 | Pirkkala
Meijou rakentaa Boreo-konserniin kuuluville Machinerylle, Milconille ja Yleiselektroniikalle yhteisen Campuksen Pirkkalaan 2