Meijou Oy rakentaa toimitilat Continental AG:n tytäryhtiö ContiTech Finland Oy:lle


Vuoden 2023 aikana valmistuvat toimitilat rakennetaan Pirkkalan Linnakallioon.

ContiTech Finland Oy on osa kansainvälistä Continental-konsernia, joka on johtava maailmanlaajuinen renkaiden ja ajoneuvon sähkölaitteiden valmistaja. ContiTech Finland myy, huoltaa ja asentaa kuljetinhihnoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suomessa ContiTechillä on jo seitsemän toimipistettä ja yritys työllistää 64 henkilöä.

”Energiahintojen nousun takia ContiTechin nykyisten liiketilojen ylläpitokustannukset ovat nousseet huimasti. Uudet toimitilat tullaan rakentamaan maalämpöön, jonka vuoksi ylläpitokustannuksissa tehdään merkittäviä säästöjä. Tilasuunnittelun optimoinnilla saadaan myös tuotantoprosessista tehokkaampi”, kertoo ContiTechin Pohjoismaiden ja Baltian palvelujohtaja Riku Sorjonen.

”Liiketilojen energiatehokkuus on nyt tapetilla enemmän kuin koskaan. Jotta yritykset voivat varmistaa liiketoiminnan menestyksen myös jatkossa, ovat uudet toimitilat melkoinen kilpailuvaltti energiatehokkuuden, toiminnallisen tehokkuuden sekä työntekijöiden työtyytyväisyyden kautta. ContiTech teki fiksun valinnan, kun päättivät muutosta uusiin toimitiloihin, on hienoa päästä yhteistyöhön heidän kanssaan”, summaa Meijoun myynti- ja hankejohtaja Johanna Partanen.

Lisätiedot: Johanna Partanen, myynti- ja hankejohtaja Meijou Oy

/ 040 841 6517

Meijou Oy on tehnyt sopimuksen uusien toimitilojen rakentamisesta Continental AG:n tytäryhtiö ContiTech Finland Oy:lle 1