Meijou rakensi Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan


Kohde: Boreo Oyj
Sijainti: Ruutanakorventie 2, 33960 Pirkkala
Rakennusaika: 01/2022 – 09/2022
Älykäs talotekniikka: Energiatehokkuusluokka A, maalämpö, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja tuloilman viilennyksellä. Dali-ohjatut Led-valot
Kerrosala: 2 300 m2

Machineryn työstökoneliiketoiminta, Milcon ja Yleiselektroniikan Tampereen toiminnot siirtyivät yhteisiin tiloihin Pirkanmaalla.

Näiden kolmen toimijan emoyhtiö Boreo mahdollistaa sen itsenäisten yhtiöiden kasvua ja kehitystä Pirkanmaalla ja rakensi uudet toimitilat sen liiketoiminnoille Pirkkalaan

Boreo on yhtiö, joka luo arvoa ostamalla ja kehittämällä yhtiöitä pitkällä aikavälillä. Konsernin liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka, Tekninen kauppa sekä Raskas kalusto.

Uudet toimitilat rakennettiin Pirkkalan Linnakallioon. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, jonka vuoksi se on erinomainen sijainti Tampereen Campukselle. Linnakallion alue sijaitsee Pyhäjärventien varressa, mikä takaa hyvät kulkuyhteydet kaikkialta.

Uusissa tiloissa Pirkkalassa toimintansa aloitti teknistä kauppaa harjoittavan Machineryn työstökoneliiketoiminta, elektromekaniikan ja johdinsarjojen suunnitteluun ja kokoonpanoon erikoistunut Milcon Oy sekä elektroniikan- ja elektromekaniikan kokonaisratkaisuja tarjoavan Yleiselektroniikan Tampereen myyntitoiminnot. Yritysten aikaisemmat toimitilat sijaitsivat eripuolilla Pirkanmaata ja Tamperetta (Yleiselektroniikka Hermia, Machinery Etu-Hankkionkatu, Milcon Hatanpää ja Milcon Ikaalinen). Uudet tilat mahdollistavat yhtiöiden tuotannon kehittämisen ja lisärekrytoinnit sekä antaa avaimet tiiviimpään yhteistyöhön yritysten välillä.

Uudet tilat suunnitteli ja rakensi Meijou Oy.

”Olemme olleet tyytyväisiä, vaikka alussa hieman kauhulla pohdimme, että kuinkahan rakennusaikataulun kanssa käy, kun perustuksia ruvettiin valamaan vasta vappuna. Halli kuitenkin valmistui sovitusti syyskuun alkuun. Myös pienet korjaukset sekä haluamamme lisätilaukset hoidettiin sujuvasti. Juusoon ja Tomiin sai helposti yhteyden koko projektin aikana ja vastaukset kyselyihin tulivat nopeasti”, kertoo Machineryn toimialajohtaja Kalle Louhimo.

Meijou rakensi Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 2
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 1
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 2
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 5
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 6
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 4
Meijou rakensi Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 1
Meijou rakensi Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 3
Meijou rakentaa Boreo-konsernille Campuksen Pirkkalaan 3

Ota yhteyttä

Johanna Partanen

Johanna Partanen
Myynti- ja hankejohtaja
+358 40 841 6517

Juuso Järvelä

Juuso Järvelä
Projektijohtaja
+358 40 741 1751

Kaikki yhteystiedot