Muuntojoustavuus – liikuntahallista tuotantotilaksi


Meijou rakensi energiatehokkuusluokka A:n padelkeskuksen Nokian Kolmenkulmaan. Vuonna 2023 kiinteistön käyttötarkoitus muuttui liikuntahallista tuotantotilaksi ruuvikompressoreita suunnittelevalle ja valmistavalle Gardner Denverille.

Otamme kaikessa rakentamisessamme huomioon muuntojoustavuuden, joka pidentää rakennusten elinkaarta mahdollistamalla mukautumiskyvyn muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Suunnittelu- ja rakentamisprosessissa huomioimme mm. rakennuksen asemoinnin, rakennustavan ja prosessit, rakentamisen ja purkamisen mahdollisuudet, materiaalien liitokset, kantavien ja ei-kantavien rakenteiden tyypit sekä talotekniikan sijoituksen. Huomioimme myös tilankäytön tehokkuuden sekä sisätilojen monikäyttöisyyden mahdollisuudet.

Muutostöissä sisätiloista poistettiin pelikentät ja rakennettiin uuden käyttäjän tarpeiden mukaisesti uudet sosiaalitilat, lisättiin tuotantotilaan valaistusta ja väliseiniä. Sähköpääkeskus uusittiin ja lattiaa vahvistettiin tuotantotilaan tulevan robotiikan perustuksia varten, sekä lisättiin nosto-ovia ja ikkunoita vastaamaan uuden käyttäjän tarpeita.

Ota yhteyttä

Marko Kuusisto

Marko Kuusisto
Toimitusjohtaja
+358 40 555 5413

Juuso Järvelä

Juuso Järvelä
Projektijohtaja
+358 40 741 1751

Kaikki yhteystiedot