Novatron Oy rakennuttaa jo toiset toimitilat Pirkkalaan - Yli 100 uutta työpaikkaa


Nykyaikaiset toimisto- ja tuotantotilat sekä testauskenttä
Pinta-ala: 3200m2 + laajennusvaraus
Aloitus: kesä 2019
Valmistuminen: kesä 2020
Sijainti: Pirkkala

Pirkkalalaisen Novatron Oy:n kasvu on huimaa. Yritys rakennuttaa lyhyen aikavälin sisään jo toiset uudet toimitilansa työntekijämäärän kaksinkertaistuttua parissa vuodessa.

Pirkkalalaisen Novatron Oy:n kasvu on huimaa. Yritys rakennuttaa lyhyen aikavälin sisään jo toiset uudet toimitilansa työntekijämäärän kaksinkertaistuttua parissa vuodessa. Yhtiön nykyiset toimitilat valmistuivat keväällä 2017 ja yritys on jo nyt tehnyt kaupat seuraavien tilojen rakentamisesta. Novatron kehittää ja valmistaa 3D koneohjausjärjestelmiä maanrakennustyökoneisiin ja on alansa huippuosaaja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Infrarakentamisen digitalisaatio on vauhdittanut yrityksen kasvua ja uuden työnvoiman tarve on jatkuva. ”Kilpailu alan tekijöistä on kova ja haluamme saada joukkoomme huippuosaajia. Siksi haluamme panostaa työntekijöihimme ja osa tätä kokonaisuutta on tarjota työntekijöillemme nykyaikainen ja viihtyisä työympäristö”, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Tervahauta sanoo.

Novatronin nykyiset toimitilat Pirkkalan Vähä-Vaitissa ovat koltaan n. 2600 neliömetriä, mutta yrityksen huiman kasvuvauhdin takia tilat ovat jääneet jo pieniksi. Uudet tilat tulevat sijoittumaan toiselle puolelle Jasperintietä, kivenheiton päähän nykyisestä toimipisteestä. Uudet toimitilat tulevat olemaan kooltaan yli 3000 neliömetriä ja niiden suunnittelussa varaudutaan jo valmiiksi mahdolliseen jatkolaajentumiseen. Tilat mahdollistavat yrityksen tarvittavat lisärekrytoinnit, sillä nykyisellään pieneksi jääneet tilat ovat yrityksen kasvun hidaste. Yritys tulee panostamaan jatkossa vielä enemmän vientiin ja tästä johtuen tarve uudelle työvoimalle on kova.

Novatron Oy rakennuttaa jo toiset toimitilat Pirkkalaan - Yli 100 uutta työpaikkaa 1

Kuvassa vasemmalta: Meijou projektijohtaja Juuso Järvelä ja Novatronin toimitusjohtaja Jukka Tervahauta tyytyväisinä sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Kuva: Novatron Oy

Meijou Oy on tamperelainen rakennusliike jolla on tällä hetkellä työnalla mm. DHL:n uusi logistiikkakeskus Pirkkalaan sekä SIM Finland Oy:n uudet toimitilat Ylöjärvelle.

Novatronin uusien toimitilojen on määrä valmistua kesällä 2020. Tilojen valmistumisen jälkeen Novatron jatkaa toimintaa uusien tilojen lisäksi myös nykyisissä tiloissaan.

Yritysinfo Novatron Oy

  • Pirkkalalainen digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija
  • Perustettu 1991
  • Liikevaihto 2018: 17 milj. €
  • Henkilöstö: n.100
  • novatron.fi

 

Mahdolliset lisätiedot

Jukka Tervahauta, Novatron Oy, 03-3572611,
Juuso Järvelä, Meijou Oy, 040-7411751,