Padelin suosio hakee vertaistaan, Meijou vahvasti mukana kehityksessä


Padel Tampere laajensi toimintaansa länsi-Tampereelle avaamalla uuden padelkeskuksen keväällä 2021. Meijou toimi rakennuksen suunnittelijana ja toteuttajana.

Padel Tampere Oy toi ensimmäisenä padelin Pirkanmaalle vuonna 2018 Meijoun rakentamiin tiloihin Pirkkalan Linnakallioon. Nyt kolme vuotta myöhemmin Padel Tampere avasi jo viidennen padel-keskuksensa, tällä kertaa Tampereen Lielahteen. Uudessa hallissa on neljä huippuluokan kenttää, lounge- ja lämmittelyalueet sekä saunatiloin varustetut pukuhuoneet miehille ja naisille. 

Keskuksessa on loistavat valmiudet huipputason pelaamiseen. Tilan suunnittelussa sekä rakenteiden ja talotekniikan sijoittelussa on huomiotu padel-kenttien tilatarpeet ja muut lajivaatimukset kuten riittävä korkeus. Pelaamisen mukavuudesta pitää huolen mm. tehokas jäähdytysilmastointi, dali-ohjatut kenttäkohtaiset led-valaisimet sekä laadukkaat äänentoisto- ja AV-järjestelmät.

Meijou on tiiviissä yhteistyössä Padel Tampereen kanssa suunnitellut ja kehittänyt padel-keskuksia yritysten yhteisen kolmen vuoden taipaleen ajan. ”Meidän intohimomme on lajin kasvattamisen lisäksi asiakaskokemuksen kehittäminen. Viihtyisät ja laadukkaat toimitilat ovat yksi toimintamme kulmakivistä, ja siksi onkin mahtavaa tehdä yhteistyötä juuri Meijoun kanssa. Lisäksi meille on tärkeää, että rakennuskumppanimme on sitoutunut myös kehittämään keskuksia yhdessä kanssamme saamaamme asiakaspalautteeseen pohjaten”, Padel Tampere Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Eetu Rahkola tuumii.

Padel Tampereen kehitys ja kasvu jatkuu edelleen kovaa vauhtia. Tälläkin hetkellä yrityksillä on jo työnalla seuraavia yhteishankkeita.

”Padel Tampereen kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja olla aitiopaikalla seuraamassa toiminnan laajentumista. Padel Tampereen toiminnassa on havaittavissa intohimo palvelun jatkuvaan kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Tästä johtunee myös helposti havaittavissa oleva hyvä yhteishenki paikallisten padel-harrastajien keskuudessa”, kehuu padel-keskuksien rakennusprojekteja johtava Juuso Järvelä Meijousta.

 

Padel Tampere laajensi länsi-Tampereelle, Meijou toimi uuden Padelhallin toteuttajana 2
Padel Tampere laajensi länsi-Tampereelle, Meijou toimi uuden Padelhallin toteuttajana 4
Padelin suosio hakee vertaistaan, Meijou vahvasti mukana kehityksessä kokonaisvaltaisena padel-hallitoimittajana. 1

Ota yhteyttä

Johanna Partanen

Johanna Partanen
Myynti- ja hankejohtaja
+358 40 841 6517

Juuso Järvelä

Juuso Järvelä
Projektijohtaja
+358 40 741 1751

Kaikki yhteystiedot