Suositun Boulangerie Marcon yrittäjät avaavat uuden ravintolan Frenckellin konttoriin – Meijou vastaa ravintolatilan rakennustöistä
Uuteen ravintolaan tuodaan ranskalaista tunnelmaa ja makuja suomalaisille tuttuihin ruokiin.
”Uuden ravintolan tavoitteena on tuoda suomalaisille tuttuihin ruokiin ranskalaista vivahdetta. Frenckellin konttorin historiallinen ympäristö tarjoaa täydelliset puitteet ravintolallemme. Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä ja unohtumattomia hetkiä Tampereen sydämessä”, kertovat uuden ravintolan yrittäjät Marco Kaniecki ja Tapio Alanko.
Frenckellin konttorin miljöö luo ainutlaatuisen ja intiimin ilmapiirin. Yhteensä lähes 500 m2:n tilassa on katutason ravintolatilan lisäksi tunnelmallinen tiiliholvattu kellari, joka on täydellinen yritystilaisuuksiin ja yksityisiin juhliin. Ravintolan yhteyteen tulee myös viinibaari, joka tarjoaa laajan valikoiman ranskalaisia viinejä ja cocktaileja. Kesäisin asiakkaat voivat nauttia ateriansa ravintolan viehättävällä terassilla, joka tarjoaa rennon ja viihtyisän ympäristön kaupungin vilinän keskellä. Ravintola on avoinna joka päivä aamupalalta iltamyöhään.
Historiallisen kohteen mittavat perusparannustyöt alkavat jo kuluvan vuoden aikana.
Projektin tavoitteena on saavuttaa energiatehokkuusluokka A, heijastaen sitoutumista kestävään kehitykseen. Lisäksi rakennukselle tavoitellaan arvostettua BREEAM-ympäristösertifikaattia, joka vahvistaa kohteen ympäristöystävällisyyden ja kestävän rakentamisen periaatteet. Frenckellin konttorin saneerauksessa yhdistyvät historiallinen arvokkuus ja moderni tehokkuus kestävällä tavalla.