Haluaisitko työskennellä nuorekkaassa ja ketterässä yrityksessä?
Meijou Oy on pirkanmaalainen teknisesti edistyneeseen ja laadukkaaseen toimitilarakentamiseen erikoistunut, vuonna 2015 perustettu yritys. Tuotamme lisäksi taloteknisen kunnossapidon, kiinteistöhuollon ja taloushallinnon palveluita yhtiöryhmämme muille yrityksille. Liikevaihtomme oli viime vuonna 17,2 M€ ja tänä vuonna liikevaihtomme on noin 25 M€.

Haemme nyt joukkoomme:


TALOUS- JA HALLINTOASSISTENTTIA

Tehtäväsi pääsisältö on urakka- ja vuokralaskutukset sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen. Tehtävään kuuluu lisäksi palkanlaskennan valmistelua, viranomaisraportointia ja muita talouteen sekä hallintoon liittyviä asioita. Varsinainen kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu.      
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuva talouspainotteista koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla taustaltasi esim. kirjanpitäjä, kirjanpitotiimin esimies tai talousassistentti. Netvisor-järjestelmän tuntemus on eduksi. Otteeltasi olet systemaattinen ja huolellinen, mutta myös asioihin tarttuva ja kasvuyritysten vauhdikkuutta pelkäämätön.    
 
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvän työpaikan kehittyvässä yhtiössä, jossa ilmapiiri on nuorekas ja tavoitteellinen. Tehtävä on monipuolinen ja siinä on mahdollista kasvaa vaativampiin talouden ja hallinnon tehtäviin yhtiöryhmässämme (www.meijou.fi – www.aare.fi – www.autocenter.fi).   
 
Lisätietoa tehtävästä antaa yhtiöryhmämme talous-, rahoitus- ja hallintovastaava Jani Harama, p. 040 748 5075. Voit toki lähettää hakemuksen suoraan sähköpostiosoitteeseen . Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, eli ota yhteyttä nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 2.8.2019.
 

KOKENEITA JA OSAAVIA TYÖNJOHTAJIA 

Etsimme kokeneita ja osaavia työnjohtajia tuleviin uudisrakennustyömaihimme. Työnjohtajalta odotamme ammattimaista ja vastuullista otetta, sekä kykyä kehittyä osaksi ydinjoukkoamme. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi CV:n kera osoitteeseen .


KIRVESMIEHIÄ, LAATOTTAJIA SEKÄ SIIVOOJIA

Etsimme jatkuvasti ammattilaisia rakennustyömaidemme eri tehtäviin. Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen .