Kauppakeskus Veska, Pirkkala


261,5 m2 / 2. krs
60 m2 / 2. krs
22,5 m2 / 2. krs

Pirkkalan Kauppakeskus Veskan kävijämäärät ovat nousseet pelkästään viime vuonna 800 000 asiakkaalla! Vuokrausaste on jo yli 94 %, mutta muutamia liiketiloja löytyy vielä vapaana. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää: p. +358 40 841 6517 /

 


Liiketila B2-3 / 261,5 m2 / 2. krs

Toisesta kerroksesta löytyy isompi tila, joka etsii vuokralaista esim. liikunta-, terveys- tai hyvinvointiyrittäjästä. Esitteestä löydät kohteen tarkemmat tiedot sekä pohjakuvan. Voit ladata esitteen täältä.


Liiketila B2-10 / 60 m2 / 2. krs

Liukuportaiden yläpäässä, toisen kerroksen paraatipaikalla on vielä tyhjänä 60 neliön liiketila. Tilasta löytyy mm. minikeittiö ja oma wc. Tarkemmat tiedot löydät täältä.


Liiketila B2-13a / 22,5 m2 / 2. krs

Kauppakeskuksen toisen kerroksen keskeltä, hissien vierestä, löytyy vapaana pieni ja siisti liiketila. Tila soveltuu hyvin esim. koru- tai asusteliikkeeksi. Katso kuvat täältä.


Vinkkipalkkio!

Osallistu mukaan talkoisiin, jotta saadaan Kauppakeskus Veska täyteen! Jokaisesta vuokrasopimukseen johtaneesta vinkistä maksamme 1000 euron palkinnon.

Säännöt:

 1. Voit ansaita vinkkipalkkion 1000 euroa, kun olet vinkannut tuntemallesi henkilölle Veskan tyhjistä liiketiloista ja henkilö on tiloihin tutustumisen jälkeen kirjoittanut vuokrasopimuksen kanssamme joko oman tai edustamansa yrityksen nimissä.
 2. Voit ansaita vinkkipalkkion vain sellaisesta vuokralaisesta, joka on selkeästi maininnut sinut vinkinantajana. 
 3. Vinkkipalkkio tarkoittaa palkkion maksamista ja se maksetaan vinkkaajan (verokorttia hyödyntäen) ilmoittamalle tilille kun kohdissa 1 ja 2 olevat ehdot täyttyvät. HUOM! Palkkion saaja maksaa palkkiosta verot ja kulut.
 4. Vinkkaajan ilmoittamisesta on vastuussa vuokrasopimuksen tekijä. Palkkiota ei makseta, jos vinkinantajan yhteystiedot ovat puutteelliset. Meijou Oy ottaa vinkkaajaan yhteyttä, mikäli se tarvitsee lisätietoja vinkkipalkkion maksua koskien (tilinumero tms.). Mikäli vinkkipalkkiota ei pystytä maksamaan puuttuvien tietojen johdosta kuuden kuukauden sisällä vinkistä johtuneesta vuokrasopimuksen tekemisestä, palkkiota ei makseta.
 5. Vinkinantajan yhteystiedot jäävät Meijou Oy:n rekisteriin kahdeksi vuodeksi, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä vinkinantajaan.
 6. Vuokrasopimuksen tekijä voi ilmoittaa vain yhden vinkkaajan / vuokrattu tila.
 7. Vinkkipalkkiokampanja on voimassa toistaiseksi, mutta loppuu viimeistään 31.12.2019 tai kun kaikki vapaat tilat on vuokrattu.
 8. Meijou Oy:lla on oikeus
  1. pätevästä syystä pidättäytyä vinkkipalkkion maksamisesta.
  2. pidättää oikeuden muutoksiin.
  3. muuttaa vinkkipalkkiota ja sen suuruutta sekä päättää kenelle vinkkipalkkio maksetaan.
   1.  

Yhteydenotot kaikista tiloista:

Johanna Partanen
+358 40 8416517 

 

Kauppakeskus Veskan laajennus
Kauppakeskus Veska, Pirkkala 1
Burger King, Veska 3
Kauppakeskus Veska, Pirkkala