Rakennamme uudiskohteita räätälöidysti - asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaan.
Toimitilarakentaminen

Tarjoamme yrityksille täyden palvelun rakennuspalveluita suunnittelusta viimeistelyvaiheeseen asti – tavoitteenamme on tehdä toimitilan rakennuttaminen asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi.

Palvelukonseptimme etu on rakennettavien kohteiden toteutuksen kokonaisvaltaisuus. Meiltä löytyy monipuolista asiantuntemusta mm. geo- ja aluesuunnittelusta, arkkitehtisuunnittelusta, talotekniikkasuunnittelusta, rakennesuunnittelusta sekä sisustussuunnittelusta. Vahvuutemme on, että tunnemme laajasti erilaisten kohteiden erityistarpeet. Suunnittelutöiden ja rakentamisen lisäksi kokonaisvaltainen rakennuspalvelumme sisältää yleensä projektin kaikki maanrakennus- ja perustustyöt.

Rakentamisessa käytetään viimeisintä osaamista, uusimpia työkoneita ja laitteita sekä hyödynnetään viimeisintä teknologiaa mm. automaation ja talotekniikan osalta.  Tarpeet eri talotekniikkaratkaisuille kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja talotekniikka integroidaan tarvittaessa osaksi tilaajan tuotantoa ja logistiikkaa. Vahvuuksiamme toimitilarakentamisessa ovat tehokkuus, ajankäytön joustavuus ja ammattilaistemme laadukas työnjälki.

Vuokralle tai omistajaksi

Toimitilarakentamisen lisäksi tarjoamme yrityksille kahdenlaista toimitilaratkaisua. Voimme toimia pääurakoitsijoina asiakkaan investoidessa omaan kiinteistöönsä tai suuremman kertainvestoinnin sijaan voimme vaihtoehtoisesti toimia uudisrakennuksissa vuokranantajina tilojen valmistuttua. Jos haluat tietää lisää uudisrakennusten osto- tai vuokrausmahdollisuudesta, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Kokonaisvaltaista toimitilarakentamista

Olemme päässeet toteuttamaan monenlaisia toimitilaprojekteja suunnittelusta toteutukseen asti. Toimitilarakentamisessa on keskeistä se, että sekä suunnittelussa että rakentamisessa otetaan mahdollisimman tarkkaan huomioon eri toimijoiden yksilölliset tarpeet.

Tuotantotilat

Tuotantotiloja rakentaessa huomioidaan tilaajien kriteerit mm. tilojen riittävän korkeuden, erikoiskantavien lattioiden ja suurien ovien ja lastaustaskujen tai nosto-ovien suhteen. Rakennuksiin integroidaan tarvittaessa esim. tilaajan runkoasennettavat nosturit, huoltomontut tai muut erikoisvarustelut.

Logistiikka- ja varastotilat

Logistiikka- ja varastotiloja rakentaessa logistiikkavirrat ja lavapaikat ovat yleensä keskeisessä roolissa. Rakentaessa huomioidaan myös tilaajien kriteerit mm. tilojen riittävän korkeuden, erikoiskantavien lattioiden ja suurien ovien ja lastaustaskujen tai nosto-ovien suhteen. Lisäksi on olennaista varmistaa, että lastausalue toimii tehokkaasti.

Toimistotilat

Toimistotiloja suunniteltaessa otamme huomioon mm. näyttävät lasijulkisivut, lattialämmitykset ja -viilennykset sekä modernit ja kulutusta sekä aikaa kestävät pintamateriaalit.

Mikäli yrityksellänne on tarpeita uusille nykyaikaisille toimitiloille, laajentumiselle tai haluatte miettiä vaihtoehtoja uudelleensijoittumiselle, ota yhteyttä, niin kehitetään yhdessä toimiva ratkaisu, joka vastaa tarpeitanne. Yhdessä suunniteltujen ja tarpeidenne mukaan optimoitujen toimitilojen tarkoitus on mahdollistaa parhaalla tavalla yrityksenne kasvu ja toiminta myös tulevaisuudessa.

Myymälät ja tavaratalot

Olemme rakentaneet myymälätiloja esimerkiksi auto- tai laitekaupoille, pienemmille vaatekaupoille, suuremmille tavarataloille ja keskusliikkeille. Myymälätiloja rakentaessa ja sisustusta suunniteltaessamme otamme aina tarkasti huomioon asiakkaiden konseptien mukaiset materiaalivalinnat, hyllyjen asettelun ja niiden yhdistämisen talotekniikkaan sekä riittävän valaistuksen.

Liikuntatilat

Olemme toteuttaneet erilaisia liikuntatiloja kuten kuntosaleja, liikunta- ja palloiluhalleja, lapsille suunnattuja liikuntapaikkoja ja erilaisia harjoittelukeskuksia. Liikuntatiloissa otamme huomioon erityisesti puku- ja pesuhuoneiden mitoitukset, liikuntapaikkojen materiaalivalinnat sekä riittävät ilmanvaihdot ja viilennykset.

Ravintolat

Olemme rakentaneet mm. erilaisia pikaruoka- ja lounasravintoloita, kahviloita sekä suurtalouskeittiöitä. Ravintoloiden osalta otamme huomioon erityisesti sen, että laitekalustus on loppukäyttäjälle räätälöity, ilmanvaihto on riittävä ja rasvakaivo sekä -poistokanavat ovat asiakkaan tarpeen mukaisesti suunniteltu. Pidämme huolta, että pesutilat ovat rakennettu helposti puhdistettavista materiaaleista ja ovat elintarvikemääräysten mukaiset.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Marko Kuusisto p.+358 40 555 5413,
Juuso Järvelä, p. +358 40 7411 751,