Aloitamme yhdessä Frenckellin Konttorin uuden luvun, kaikille meille kaupunkilaisille ja meidän vieraillemme. Tarkoituksenamme on luoda uniikkia ja korkealaatuista vuokratilaa yritystoiminnalle sekä toimisto- ja ravintolatilaa terasseineen tähän Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan rakennukseen.

Toimistotilaa

Frenckellin tehtaanjohtajan konttori on vuosisatojen saatteessa nähnyt paljon työtä ja yrittäjämäistä asennetta. 176-vuotiaan matkansa varrella Frenckellin Konttori on toiminut muun muassa pormestarin toimistona, kaupunginhallituksen, -kanslian sekä kaupungin rahatoimiston tiloina. Nyt nämä historialliset tilat luovat motivaatiota tulevaisuuden innovaatioille ja menestystarinoille. Kiinteistössä tullaan suorittamaan mittavat saneeraustyöt. Frenckellin konttorissa uudistetaan yli 900 neliömetriä uniikiksi ja joustavaksi 96 m2–677,5 m2:n toimistotiloiksi. Historialliset kiviseinät saavat kodikseen moderneja toimistotiloja, jotka tekevät oikeutta rakennuksen pitkälle historialle.

Ravintola

Tampereen keskustan tarjonta kaipaa unohtumattomia ruokaelämyksiä ja kiireetöntä yhdessä oloa. Frenckellin konttorin historiallinen miljöö tarjoaa mahdollisuuksia unohtumattomiin elämyksiin ja makukokemuksiin niin kaupunkilaisille kuin turisteillekin. Ravintola palvelee aamiaisesta lounaaseen, iltapäiväbrunssiin ja mahdollistaa myös iltaravintolatoiminnan. Ravintolaan yhdistyvä rauhallinen ja vehreä terassi, kauniilla Tammerkosken näkymällä elävöittää puistoa. Frenckellin läheisyydessä on erinomaisen joukkoliikenteen lisäksi hyvät maanalaiset pysäköintimahdollisuudet tehden vierailusta helppoa.

Kiinteistön tiedot