Nekala on Tampereen kehittyvä kaupunginosa, joka sijaitsee vain noin kaksi kilometriä keskustasta kaakkoon. Lähellä sijaitseva Valtatie 3 tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin Tampereen keskustaan kuin etelään Helsingin suuntaan.

Tämä reilu 2800m² kokoinen kiinteistö on ihanteellinen monenlaisiin teollisuus-, korjaamo-, logistiikka- ja varastointitarpeisiin. Tilat ovat joustavasti jaettavissa erikokoisiin kokonaisuuksiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistön katutason kerroksessa on tilavaa ja avaraa hallitilaa n. 1500 m², joka on toiminut aiemmin linja-autovarikon korjaamo- ja huoltotiloina. Tiloista löytyy kolme huoltomonttua ja kaksi linja-autonosturia. Lisäksi tilassa on Tammermaticin harjapesukone, joka on suunniteltu erityisesti linja- ja kuorma-autojen pesuun. Korjaamohallin päädyssä on neljä ikkunallista taiteovea. Hallitila on valoisa, sillä päätyjen isot ikkunat sekä katossa oleva valokuilu tuovat tilaan luonnonvaloa.

Katutason hallitilassa on myös erillinen 100 m² puhdas tila, joka on ollut maalaamokäytössä. Tässä tilassa on erillinen koneellinen ilmanvaihto ja korkea taiteovi.

Tiloista löytyy runsaasti tekniikkaa edellisen toimijan jäljiltä, kuten paineilma, keskuspölynimuri, vesipisteet sekä tavara- ja rengashissi ensimmäisen kerroksen ja kellarikerroksen välillä. Hallin yhteydessä on WC, taukotiloja sekä toimisto- ja neuvottelutiloja. Lisäksi katutason keittiö- ja ruokailusalin tiloissa on toiminut 90 m² kokoinen lounasravintola. Rakennuksen toisessa kerroksessa on lisää toimisto- ja neuvottelutiloja 280 m² verran, kuten avointa toimistotilaa, kaksi toimistohuonetta, neuvotteluhuone, keittiö, WC ja varastotilaa.

Kellarikerroksessa on varastotilaa yhteensä n. 800 m², sekä 80 m² sosiaalitilat suihkuineen ja WC-tiloineen.

Kiinteistön tiedot

Tekniset tiedot

Taite-ovien lukumäärä: 5 kpl
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
Huoltomontut: 3 kpl
Linja-autonosturit: 2 kpl
Tavarahissi: 1 kpl