Myllypuro sijaitsee Tampereen länsipuolella lähellä Nokiaa. Alue on keskittynyt voimakkaasti teollisuuteen ja vieressä on lisäksi Kalkun teollisuusalue sekä Nokian puolella Kankaantaan teollisuusalue. Tontti kuuluu yhdistettyjen teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeseen.

Monipuolinen kiinteistö soveltuu monenlaisiin teollisuus-, tuotanto-, logistiikka- ja varastointitarpeisiin. Kiinteistö on liitetty 20 kV:n sähköverkkoon, joka pystyy vastaamaan suurenkin teollisuustoiminnan vaatimuksiin. Tilat ovat jaettavissa tarpeiden mukaan 1 500–11 000 m2:n kokonaisuuksiin. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on paljon korkeaa ja avaraa tilaa. Alakerran täydentää 1 000 m2:n toimistosiipi, jossa on 20 erillistä toimistokoppia. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa keittiö, valoisa ruokailutila sekä tilavat sosiaalitilat, jossa on suihkut ja sauna.

Kiinteistön tiedot

Tekniset tiedot

Nosto-ovien lukumäärä: 5 kpl ja yksi pikarullaovi
Lattian kantavuus: Yläkerta 1 500 kg/m2
Lämmitysmuoto: Maakaasu, mahdollisuus tuottaa höyryä 6 MW teholla.
Lämmityksen jakelu: Vesikiertolämmitys
Vapaa korkeus: Alakerrassa pääosin 5 metriä, yläkerrassa 3 metriä
Sähköliittymä: Kiinteistö on liitetty 20 kV:n sähköverkkoon
Valaistus: Suurin osa on tuotantotilan valaisimista on LED-valaisimia
Lastaus: 2 kpl lastauskatoksia, sis. lastauslaiturit
Siltanosturit: 7 kappaletta
Hissi: Suoraan lastauslaiturilla max 4 000 kg
Muuta: Hissin lisäksi rakennuksessa on yli 3 metriä leveä lastausportti mahdollistaen suurien kuormien toimituksen yläkertaan, paloilmotin-, murtoilmoitus., kameravalvonta- ja ATK-järjestelmä