Valtatie 3:n (E12) varressa sijaitseva tontti on yritys- ja teollisuusalueiden Linnakallion ja Vähä-Vaitin välissä. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä 2 795 m2, jotka on käytettävissä 1 700 m2 teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön. Tontti on erittäin näkyvällä paikalla, vain muutaman sadan metrin päässä kulkevan valtatien ohittaa 44 000 autoa päivittäin. Pirkkalan keskeinen sijainti, lentokenttä ja läntinen kehätie (E12/Valtatie 3) luovat mahdollisuuksia yritystoimille. Linnakalliosta on hyvät yhteydet eri puolille Tamperetta ja lähikuntiin. Lisäksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on alle 10 minuutin matka.

Tämä esirakennettu tontti, kantavalla maapohjalla mahdollistaa nopean rakentamisen. Tilat räätälöidään asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan. Tontille rakennettavan kiinteistön lämmitysmuoto on energiatehokas maalämpö. 

Meijou rakensi ContiTech Finland Oy:lle tontin naapuriin uudet toimitilat vuonna 2023. Lisäksi tontin toiselle puolelle valmistui uudet toimitilat Boreo Oyj:lle vuonna 2022. Molemmat kiinteistöt saavuttivat energiatehokkuusluokka A:n.

Kiinteistön tiedot