Lielahdessa on monipuolinen tarjonta yrityksiä erityisesti teollisuuden ja kaupan aloilta. Alueella on myös useita teknologian ja logistiikan yrityksiä sekä lukuisia vähittäiskauppoja. Taninkadulla sijatsee useita autoliikkeitä, ravintoloita, urheilun ja elektroniikan myymälöitä, tavaratalo ja huoltoasema.

Vuonna 2016 valmistuneen kiinteistön tyylikäs liiketila on katutasossa. 1065 m2:n tilassa on ensimmäisen kerroksen myymälätilaa 939 m2, 49,5 m2:n sosiaalitilat ja toisessa kerroksessa valoisa 75,5 m2:n toimisto.

Energiatehokkuusluokka A:n kiinteistöllä on BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) Very Good -sertifikaatti. Ympäristöluokitus on vastuullisuuden arviointimenetelmä rakennuksille, jolla konkretisoidaan pitkäjänteinen vastuullisuustyö ja todennetaan kiinteistöjen ympäristötehokkuus.

Kiinteistön tiedot

Tekniset tiedot

Neliöt: 1065 m2 
Vapaa korkeus: 4,8 metriä
Nosto-ovien lukumäärä: 1 kpl
Talotekniikka: Kauko- ja maalämpö, tuloilman viilennys maalämmöllä
Muuta: Öljynerotinkaivo takapihan puolen nosto-ovella, lisäksi hiekanerotuskaivot takapihan puolen nosto-ovella sekä hallin keskellä, valokuitu, hyvin varusteltu minikeittiö ja sosiaalitilat