UKK-instituutti on uudistumassa täyden palvelun hyvinvointikeskukseksi, sisältäen laajan valikoiman hyvinvointi- ja liikuntapalveluita, ravintolapalveluita, sekä 88 huoneen upean hotellin. Alueen vetonauloina toimivat muun muassa maankuulut luontopolut, lukuisat liikunta- ja urheilumahdollisuudet sekä yli 60 000 vuosittaisen kävijän Kaupinojan sauna. 

UKK-instituutti sijaitsee Tampereen Kaupin ulkoilualueen välittömässä läheisyydessä Näsijärveen laskevalla pohjoisrinteellä. Ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat, niin juoksuun, hiihtoon kuin maastopyöräilyynkin. Kaupin urheilupuisto liikuntapalveluineen (urheilupuistossa on mm. pesäpallostadion sekä useita jalkapallokenttiä) alle kilometrin matkan päässä.

Kiinteistön tiedot

UKK-instituutissa on tällä hetkellä vapaana vuokrattavaksi kahdeksan täysin remontoitua tilaa. Kaikkiin tiloihin on esteetön sisäänkäynti. Katutason hoitohuoneet koostuvat seitsemän huoneen kokonaisuudesta, josta vuokrattavana on kuusi huonetta. Näillä hoitohuoneilla on yhteinen odotusaula. Lisäksi pohjakerroksessa on kaksi hoitotilaa. Hoitohuoneet ovat juuri saneerattu uudenveroisiksi. Huoneissa on valoisat vaaleat seinät, ruskeanharmaa helppohoitoinen vinyylilankkulattia ja energiatehokkaat led-paneelivalaisimet.

Kaikissa huoneissa on vesipiste altaalla ja odotustilassa on erillinen, juuri remontoitu yhteiskäyttö wc.