Ensiluokkaista, asiakasyritysten tarpeista lähtevää toimitilojen rakentamista.
Meijou Oy on laadukkaan ja energiatehokkaan toimitilarakentamisen edelläkävijä, jolla on laaja kokemus logistiikka-, teollisuus-, tuotanto- ja varastorakentamisesta. Meijou on rakentanut yli 150 000 m2 toimitiloja viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Meijou Oy on erikoistunut laadukkaiden KVR- sekä pääurakkamuotoisten uudiskohteiden kuten liike- ja toimitilarakentamisen urakointiin. Meijou edustaa aikataulutettua ja hallittua rakentamista, jossa hankesuunnittelu tehdään osana kokonaisuutta ja asiakkaan arjen tarpeet priorisoiden. Projektit ohjataan pieteetillä – alusta loppuun. Meijou tavoite on työ-, liike- ja palvelutilojen kehittäminen nykyaikaisia materiaaleja ja teknologiaa hyödyntäen sekä uudistaa ennakkoluulottomalla otteella aluerakentamista ja tätä kautta rakennettua ympäristöä.

Meijoun tarina kertoo omistajien tinkimättömyydestä sekä tavoitteellisesta tekemisestä. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Meijoun perustajan toinen yritys jäi yhtäkkiä ilman toimitilaa. Tilanne loi tarpeen hankkia nopeasti liikepaikka uusien tilojen toteuttamiselle. Tämän lisäksi tuli halu toteuttaa jotain, mikä ylittäisi niin asiakkaiden kuin omatkin odotukset. Ja kovalla työllä ja huolellisella suunnittelulla tämä toteutettiin.

Ennakkoluuloton ja rohkea asenne toteuttaa asioita on muovannut Meijoun tekemistä tähän hetkeen asti ja on edelleen yksi yrityksen perusarvoja. Meijoun tarina kertoo tahdosta toteuttaa se mikä luvataan. Rohkeasta asenteesta, jota yrityksemme vaalii kasvutarinassaan.

Meijoun tarina kertoo tahdosta toteuttaa se mikä luvataan. Rohkeasta asenteesta, jota yrityksemme vaalii kasvutarinassaan.

Marko KuusistoToimitusjohtaja, Meijou Oy

Toimintatapojen kehittyessä vakiintuneiksi toimintatavoiksi, yrityksen kasvu on ollut voimakasta. Tekijöiden osaaminen on kasvanut matkan varrella ja tekemisessä on aina ollut päällimmäisenä ymmärrys asioiden ja tekemisen laadukkaaseen vaiheistukseen, lopputuloksen laatuun sekä edelläkävijyyteen.

Meijou haluaa tuottaa energiatehokkaita rakentamisratkaisuja sekä osoittaa ennakkoluulotonta rohkeutta toimitilojen suunnittelussa entistä paremmiksi, energiatehokkaiksi ja asiakasystävällisimmiksi.