Ensiluokkaista, asiakasyritysten tarpeista lähtevää toimitilojen rakentamista.
Meijou Oy on suomalainen, ketterä rakennusalan yritys, joka tarjoaa ensiluokkaista asiakasyritysten tarpeista lähtevää toimitilojen rakentamista pääasiassa voimakkaasti kehittyvällä Pirkanmaan talousalueella.

Meijou Oy on erikoistunut laadukkaiden KVR- sekä pääurakkamuotoisten uudiskohteiden kuten liike- ja toimitilarakentamisen urakointiin Pirkanmaan alueella. Meijou edustaa aikataulutettua ja hallittua rakentamista, jossa suunnittelu hankkeeseen tehdään osana kokonaisuutta sekä asiakkaan tarpeita ratkoen. Projektit on ohjattu hyvin – alusta loppuun. Meijou parantaa työ- ja liike- sekä palvelutiloja sekä kehittää uusia alueita sekä uudistaa ennakkoluulottomalla otteella aluerakentamista ja tätä kautta rakennettua ympäristöä.

Meijoun tarina kertoo omistajien tinkimättömyydestä sekä tavoitteellisesta tekemisestä. Tarina sai alkunsa siitä, kun perustajan toinen liiketoimintaa tekevä yritys jäi ilman toimitilaa, eli ilman kattoa pään päälle. Tämä synnytti yrittäjälle sisukkuutta ja tarpeen hankkia hyvä liikepaikka liiketoiminnan uusien tilojen toteuttamiselle. Tämän lisäksi vielä piti toteuttaa jotain, mikä ylittäisi niin asiakkaiden kuin omatkin odotukset. Syntyi ennakkoluuloton asenne toteuttaa asioita, jotka ovat muovanneet Meijoun tekemistä tähänkin hetkeen asti ja on edelleen yrityksen perusarvoja. Hankkeet ovat opettaneet ja palkinneet yrityksen kasvaessa voimakkaasti. Tämä tarina kertoo tahdosta toteuttaa se mikä luvataan, asenteesta, sekä arvoista joita yrityksemme vaalii kasvutarinassaan.

Tämä tarina kertoo tahdosta toteuttaa se mikä luvataan, asenteesta, sekä arvoista joita yrityksemme vaalii kasvutarinassaan.

Marko KuusistoHankejohtaja, Meijou Oy

Toimintatapojen kehittyessä vakiintuneiksi toimintatavoiksi kasvu on ollut voimakasta. Tekijöiden osaaminen kasvoi matkan varrella ja aina tekemisessä on ollut päällimmäisenä ymmärrys asioiden ja tekemisen laadukkaaseen vaiheistukseen, lopputuloksen laatuun sekä edelläkävijyyteen.

Tällä hetkellä yritys haluaa tuottaa energiatehokkaita rakentamisratkaisuja sekä osoittaa ennakkoluulotonta rohkeutta kasvaakseen vaikuttavaksi toimijaksi alalle.